Phiremoval Master Assistant

BM543897
Contact us for a price
In stock
Ajo është e para Master Phiremovel në Shqipëri dhe Kosovë, teknika për heqje...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — Mundësi Kthimi/Ndërrimi
  • — Njoftime me e-mail
  • — Çmime Fantastike


Bruna është e para "Master Assistant" në Phiremoval në Shqipëri, duke sjellë teknikën më të avancuar të heqjes së tatuazheve të padëshiruara pa lazer, me produkte tërësisht bimore që përfitohet nga përzierja e acidit glukoik me kallamin e sheqerit. 

Teknika Phiremoval bën heqjen e tatuazheve të padëshiruara, si për shembull tatuazhet kozmetike, vetullave, ngjyrën e buzëve, lapsin i syve, dhe tatuazhet e tjera të trupit.

Procedurë totalisht pa dhimbje dhe që nuk dëmton lëkurën.

No posts found

Write a review

Similar products

Contact us for a price
Contact us for a price
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin