Phibrows

BM7941301
Contact us for a price
In stock
Misteret e Bukurisë  ka një eksperiencë 20 vjeçare në fushën e parukerisë dhe r...

Vetulla më të plota dhe të kuruara me teknikën më të avancuar Phibrows. 

PhiBrows është teknina e bërjes të vetullave me fije në të cilën forma e vetullave llogaritet sipas formës së fytyrës, për t'u dukur sa më natyrale. 

No posts found

Write a review

Similar products

Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase