Editing product:

BM365905
Contact us for a price
In stock
Ajo është e para Master Phiremovel në Shqipëri dhe Kosovë, teknika për heqje...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — Mundësi Kthimi/Ndërrimi
  • — Njoftime me e-mail
  • — Çmime Fantastike


Phiremoval nga Phiacademy!

✅ Teknika e heqjes e të gjitha Tatuazheve të padëshiruara!

Teknika Phiremoval është pa lazer, tërësisht me produkt bimor i përbërë nga acidi glukoik me kallamin e sheqerit, duke ruajtur lëkurën dhe nuk bën zbardhjen e qimes.

✅ Nëse dëshironi t'i jepni vetes 1 profesion ose t'i shtoni biznesit tuaj një shërbim të ri ja ku është dhe kjo mundësi.

✅Për të gjithë që bëjnë shërbimin e bërjes së vetullës, këtë teknike duhet ta kenë në shërbimet e tyre.

✅ Në këtë kurs ju do të mësoni 2 teknika:

  • Manuale
  • Makinë

✅Demostrimi në modele live të teknikave

✅Prezantimi i produkteve të reja (Enzyme Power)

✅Kiti i përfshirë me të gjitha produktet e nevojshme për të filluar direkt punën

✅Craft Masteri (aplikacioni për 6 muaj)

✅ Certifikatë që njihet në gjithë botën

✅Logo dhe nr personal 

✅Çdo gjë rreth sëmundjeve, higjienës dhe lekurës

Për regjistrim tel 00355694856515

Email: [email protected]

No posts found

Write a review

Similar products

Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin