Kurse për Pikturë

BM6891407
Contact us for a price
In stock
Kallz, një qendër zhvillimi social e argëtimi Për 5 vite rresht, një nënë gazetare ...

Kreativitet, por edhe edukim i fëmijës për më shumë përqëndrim. 

Me pajisjet teknologjike dhe rrjetet sociale, fëmijët e të rinjtë kanë ulur ndjeshëm shkallën e përqëndrimit. 

Kursi i pikturës, edhe nëse nuk e bën fëmijën tuaj një artist (në rast të zbulimit të talentit, jemi në rrugën e duhur), një angazhim për më shumë se 90 minuta në një seancë, e mundëson fëmijën të zhvillojë aftësinë e përqëndrimit.

No posts found

Write a review

Similar products

Free shipping
Save 8%
2, 500 Lek 2, 300 Lek
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase