Lyerje & Dekore

BM8021037
Contact us for a price
In stock
Ekspert.al
Ekspert.al ofron shërbime të ndryshme profesionale duke përmbushur kërkesat tuaja.  ...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — Mundësi Kthimi/Ndërrimi
  • — Njoftime me e-mail
  • — Çmime Fantastike


Punime dekorative per ambiente te ndryshme si shtepi, lokale, bare, restorante, vila dhe me shume.

Lyerje profesionale me bojerat me cilesore ne treg.

Lyerje me boje, lyerje shtepish, fasadash, ambiente tregtare, stukime, patinime, etj.

Zgjedhja e ngjyrave nga ju sipas deshires dhe sipas ambientit.

No posts found

Write a review
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin