Lyerje Flokësh & Exitension

BM0131292
Contact us for a price
In stock
Najada Beauty Center ka një eksperiencë të gjatë në fushën e stilimeve të flokëve dhe...

Lyerje flokësh profesionale me bojërat më të mira.

Lyerje me ngjyrën që ju dëshironi për një pamje sa më të bukur dhe natyrale. 

Gjithashtu vendosim exitension për çdo lloj gjatësie dhe ngjyre të flokut.

No posts found

Write a review

Similar products

Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase