Nissan Qashqai 2009 me Qira

BM883908
Contact us for a price
In stock
Zgjidhni makinën tuaj të preferuar për një udhëtim sa më të sigurtë dhe komod. Alba...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — Mundësi Kthimi/Ndërrimi
  • — Njoftime me e-mail
  • — Çmime Fantastike


Nissan Qashqai

Prodhim 2009

Kamio Automat

Fuqia Motorrike 2.0

Karburanti Nafte

No posts found

Write a review

Similar products

Contact us for a price
Contact us for a price
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin