Maderotherapy (Terapi anti-celulit)

BM2501282
Contact us for a price
In stock
Studio "Holistic Space" ofron masazhe të llojeve të ndryshme që ndihmojnë padyshi...

Terapi për eleminimin e celulitit.

Celuliti juaj me disa seanca do të zhduket dhe ju do të ndiheni mjaft të relaksuar.

Terapia më inovative, për herë të parë në Shqipëri.

E kush nuk do të donte që të mos kishte celulit në trup, sidomos në pjesën poshtë vitheve dhe jo vetëm.

No posts found

Write a review

Similar products

Contact us for a price
Contact us for a price
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase