Masazh

BM8731284
Contact us for a price
In stock
Studio "Holistic Space" ofron masazhe të llojeve të ndryshme që ndihmojnë padyshi...

Hot stone masage (Masazh me Gurë të Nxehtë)

Riekujlibroni trupin dhe mendjen me anë të gurëve vullkanik. Masazhi me anë të gurëve të nxehtë bën të mundur mirëqarkullimin e gjakut, lehtëson dhimbjet muskulare deri në thellësi me anë të nxehtësisë që percojne guret vullkanik, por mbi te gjitha i ofron trupit relaxin e merituar.

Masazh për atletet

Jeni praktikues të sporteve të ndryshme apo keni jetë dinamike?

Masazhi terapeutik sportiv është një alternativë perfekte për çlirimin e nyjeve, grupeve të muskujve, tendinave dhe ligamenteve, të cilat mund të kenë krijuar tendosje dhe si rrjedhojë krijojnë dhimbje.

Terapia me kupa

Ndihmon muskujt të relaksohen dhe të largojnë dhimbjen e tyre.

No posts found

Write a review

Similar products

Contact us for a price
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase