Ndërtim & Termoizolim

BM1671038
Contact us for a price
In stock
Ekspert.al
Ekspert.al ofron shërbime të ndryshme profesionale duke përmbushur kërkesat tuaja. ...

Termoizolim per te gjitha siperfaqet (mure, tavane, dysheme) per komoditet dhe komfort me te mire ne ambientet tuaja te banimit.

Izolime te brendshme dhe izolime te jashtme per çdo lloj ndertese.

Sistemi i termoizolimit ofron komoditet ne shtepite tuaja dhe kursim energjie. Mundeson nje ambient te ngrohte ne dimer dhe nje ambient te fresket ne vere.

Rinovime dhe zgjerime objekti si shtepi, zyra, biznese, apartamente, vila. 

No posts found

Write a review

Similar products

Free shipping
Save 8%
2, 500 Lek 2, 300 Lek
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase