Ndërtimi i Ashensorit / Shkallëve Elektrike

BM6581277
Contact us for a price
In stock
Etalift operon në treg prej 5 vitesh me një staf prej 20 personash. Secili ant...

Pas fazës së projektimit kalohet në fazën e ndërtimit të ashensorit ose shkallëve elektrike. Çdo detaj i projtektuar tashmë gjendjet në ambientin e klientit.

Pra kalohet nga skicat dhe detajet e projektuara në pamjen fizike të ashensorit.

Zakonisht struktura mbajtëse e ashensorit është projektuar që në ndërtimin e pallatit apo ndërtesës, në rastin e kundërt atëherë procedohet dhe me dizenjimin e strukturës së tij mbajtëse.

Inxhinerët kujdesen që ashensori të montohet pa asnjë gabim të mundshëm. Pas çdo etape bëhet testimi në mënyrë që të kontrollohet çdo defekt apo situatë e papritur.

No posts found

Write a review

Similar products

Free shipping
Save 8%
2, 500 Lek 2, 300 Lek
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase