Pas shkolle

BM1791405
Contact us for a price
In stock
Kallz, një qendër zhvillimi social e argëtimi Për 5 vite rresht, një nënë gazetare ...

Në Kallz, synojmë të krijojmë terrenin e duhur, në mënyrë që fëmija të nxjerrë më të mirën nga vetja e tij, ta zhvillojë e fuqizojë atë. Përkujdesja dhe aktivitetet e shumta gjatë ditës mundësojnë një vend të sigurtë, të shëndetshëm e social për fëmijën.

Djemtë e vajzat e Kallz, mund të socializohen mes tyre. Gjatë programit “Pas Shkolle”, ata përfitojnë shërbimet: transport, ushqim, mbështetje mësimore dhe shumë aktivitete të tjera të rëndësishme që përforcojnë njohuritë e tyre mësimore. Kombinimi i programeve me hapësirat e lira për socializim, siguron kohë cilësore për formim e e zhvillimin e aftësive sociale e gjykuese.

Fëmijët kanë kohë të ndajnë së bashku vaktet e ushqimit, por edhe kohën para nisjes së një programi siç është orari pas ngrënies së drekës. Ndarja e fëmijëve nga klasa e parë në të pestën në dy grupe, mundëson krijimin e shoqërive të reja, shkëmbimin e njohurive mes tyre. Të vegjlit kanë shembujt e tyre për të ndjekur. Ndaj ne shpesh i mëshojmë fort përgjegjësisë së më të rriturve për sjelljet e tyre.

Kjo u jep vlerë edhe fëmijëvë të klasave më të larta, të cilët vlerësohen për rolin e tyre model. Mbështetja mësimore zhvillohet me ndihmën e mësueses së shkollës fillore. Ajo ndjek fëmijët në bërjen e detyrave, përsëritjen mësimore dhe ushtrime shtesë.

No posts found

Write a review

Similar products

Free shipping
Save 8%
2, 500 Lek 2, 300 Lek
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase