Phibrows

BM684901
Contact us for a price
In stock
Ajo është e para Master Phiremovel në Shqipëri dhe Kosovë, teknika për heqje...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — Mundësi Kthimi/Ndërrimi
  • — Njoftime me e-mail
  • — Çmime Fantastike


Vetulla më të plota dhe të kuruara me teknikën më të avancuar Phibrows nga artiste Bruna Shehu Master. 

PhiBrows është një teknikë bërjes me fije të vetullave në të cilën forma e vetullave llogaritet sipas morfologjisë së fytyrës, për t'u dukur sa më natyrale. Teknika është menduar për këdo që dëshiron të korigjojë problemet estetike të vetullave të tyre.

Një teknikë që nuk shkakton dhimbje dhe pasi realizohet zgjat nga 9-12 muaj.

No posts found

Write a review
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin