Phicontour (EyeLiner & Philips)

BM453902
Contact us for a price
In stock
Ajo është e para Master Phiremovel në Shqipëri dhe Kosovë, teknika për heqje...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — Mundësi Kthimi/Ndërrimi
  • — Njoftime me e-mail
  • — Çmime Fantastike


Phicontour (EyeLiner & Philips)

PhiContour është arti i vizatimit i penelit të syve dhe konturimi i buzëve.

EyLiner merret me vendosjen e penelit të syve, ndërsa philips me konturimin e buzëve. 

Peneli i syve dhe konturimi i buzëve përshtatet me tiparet dhe formën e fytyrës, për një rezultat sa më të pastër, natyral dhe të bukur. 

Phicontour ofron teknika të ndryshme për të korrigjuar defektet natyrore, por edhe për të nxjerrë në pah konturet.

Qëllimi është të bëhen korrigjime në ngjyrë dhe formë, pa efekt të rëndë make-up.

No posts found

Write a review
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin