Phiion (Ngritja e kapakëve të syrit)

BM861904
Contact us for a price
In stock
Ajo është e para Master Phiremovel në Shqipëri dhe Kosovë, teknika për heqje...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — Mundësi Kthimi/Ndërrimi
  • — Njoftime me e-mail
  • — Çmime Fantastike


Ngritja e kapakëve të syrit me teknikën më të avancuar Phiion.

Ngritja e kapakëve realizohet pa dhimbje dhe pa dëmtime.

Phi-Ion është trajtim jo-kirurgjikal që përdor një pajisje për të dhënë energji në formën e plazmës për të rinovuar lëkurën duke përmirësuar linjat e fytyrës dhe rrudhat, pigmentimin e lëkurës të lidhur me plakjen dhe parregullsi të tjera të lëkurës. Ky proces shkakton një tkurrje dhe shtrëngim të menjëhershëm të fibrave të lëkurës për të krijuar një efekt ngritës, rimodelues dhe rinovues.

Procedura ka për qëllim stimulimin e qarkullimi të gjakut dhe prodhimin e kolagjenit, duke përdorur gjilpëra të imëta për të krijuar plagë të vogla, të padukshme në shtresën e sipërme të lëkurës. 

No posts found

Write a review
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin