Projektimi për Ashensorë / Shkallë Elektrike

BM9431276
Contact us for a price
In stock
Etalift operon në treg prej 5 vitesh me një staf prej 20 personash. Secili ant...

Projektimi i ashensorëve dhe shkallëve elektrike në varësi të kërkesave të klientit. 

Vlerësohet çdo kërkesë e klientëve dhe më pas vendoset në zbatim projekti i realizuar.

Është shumë e rëndësishme që faza e projektimit të realizohet fizikisht në mënyrë që klienti të paraqesë kërkesat dhe dëshirat e tij në lidhje me ashensorët, shkallët elektrike apo specifikat përkatëse.

Në fazën e projektimit klienti në varësi të ambientit apo projektit të ndërtesës duhet të saktësojë nëse ashensori i tyre do të jetë “panoramik” ose jo. Një ashensor panoramik është i veçantë dhe është me një material elegant, i cili e bën të duket akoma dhe më modern.

Kur vendoset të realizohet një ashensor klienti duhet të zgjedhë ngjyrën që dëshiron nga katalogu i ngjyrave, apo nga punët e realizuara. 

Gjithashtu një aspekt tjetër i rëndësishëm është përzgjedhja e dyshemesë, si dhe përzgjedhja e mureve anësore të ashensorit. 

Në varësi të ambientit së bashku me klientin përcaktohet nëse ashensori do të ketë: pasqyrë, drita led, etj. 

No posts found

Write a review

Similar products

Free shipping
Save 8%
2, 500 Lek 2, 300 Lek
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase