Arti i Shitjes. Menaxhimi i Komunikimit

BM1021073
Contact us for a price
In stock
BOS është qendër trajnimesh dhe konsulence për biznes. Moto jonë është: “Trajnimi ësh...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — Mundësi Kthimi/Ndërrimi
  • — Njoftime me e-mail
  • — Çmime Fantastike


Arti i Shitjes. Menaxhimi i Komunikimit.

Vetëm për ata që besojnë se dua të bëjnë më të mirë te vetja.

Trajnim 5 ditor. Investim i përjetshëm.

Vlerat e trajnimit maten nga reagimet e klientëve.

Dhe kur të kuptojmë se kemi bërë investim madhor në biznesin tonë... atëherë do vlerësojmë si "asgjë" koston e trajnimit prej 399 euro. 

Vetbesimi është element suksesi, por... vetsiguria jooo, sepse ajo të pengon të ecësh përpara.

Të dish të komunikosh dhe të besosh se di. Janë dy gjëra ndryshe.

No posts found

Write a review
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin