​Trajnim 1 Ditor - Ku t'i kërkojmë dhe si t'i zbulojmë punonjësit më të mirë?

BM0031074
Contact us for a price
In stock
BOS është qendër trajnimesh dhe konsulence për biznes. Moto jonë është: “Trajnimi ësh...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — Mundësi Kthimi/Ndërrimi
  • — Njoftime me e-mail
  • — Çmime Fantastike


Trajnim 1 Ditor - Ku t'i kërkojmë dhe si t'i zbulojmë punonjësit më të mirë?

Rezultat i jashtëzakonshëm në: 

6 orë trajnim

Vlera e këtij trajnimi është e përjetshme, ndërsa koha e investuar do jetë vetëm 6 orë.

Investim që zgjat një jetë të tërë. 

Medje trashëgohet brez pas brezi. 

Nëse pyesim për koston. Ajo është qesharake. 129 euro.

No posts found

Write a review
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin