Trajnim 3 Ditor - Vendimmarrja në Biznes

BM9181070
Contact us for a price
In stock
BOS është qendër trajnimesh dhe konsulence për biznes. Moto jonë është: “Trajnimi ësh...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — Mundësi Kthimi/Ndërrimi
  • — Njoftime me e-mail
  • — Çmime Fantastike


Trajnim 3 ditor - Vendimmarrja në biznes

Pikat ku do të fokusohet ky trajnim janë si më poshtë: 

  1. Cilat janë vendimet e duhura në kushtet e pasojave që la pandemia?
  2. Ku t'i gjejmë punonjësit e duhur?
  3. Ku t'i gjejmë klientët dhe si t'i bindim ata?

Ky trajnim e ka vlerën 10'000 euro, por kushton vetëm 199 euro.

Shërbimi ynë nuk ka nevojë për reklamë, reklama ka nevojë për shërbimin tonë.

Trajnimi është Investim. 

Jo të gjithë kanë mentalitet të investojnë. 

Më mirë të investosh sesa të shpenzosh.

Ky trajnim ka një vlerë të lartë. 

Më mirë të dimë se të kemi. 

No posts found

Write a review
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin