Trajnim: "Bukë nga Dora ime"

BM5481071
Contact us for a price
In stock
BOS është qendër trajnimesh dhe konsulence për biznes. Moto jonë është: “Trajnimi ësh...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — Mundësi Kthimi/Ndërrimi
  • — Njoftime me e-mail
  • — Çmime Fantastike


Trajnimi "Bukë nga dora ime" zgjat 4 orë. 

Trajnohemi mbi ato detaje që klientët fiksojnë më shumë në mendjen e tyre.

Trajnimi "Bukë nga dora ime" zhvillohet direkt me praktikë, 

Marrin pjesë vetëm guximtarët. 

No posts found

Write a review
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin