Shërbime Elektrike

BM3581064
Contact us for a price
In stock
Ekspert.al
Ekspert.al ofron shërbime të ndryshme profesionale duke përmbushur kërkesat tuaja.  ...
Transporti
Pagesat
Our advantages
 • — Mundësi Kthimi/Ndërrimi
 • — Njoftime me e-mail
 • — Çmime Fantastike


 kutive te shperndarjes,  dhe punime elektrike:

 • Per vendosjen e rrjetit elektrik
 • Çelesave
 • Prizave
 • Ndriçimit
 • Kutive te shperndarjes
 • Sistemin e automatizimit
 • Sistemin e survejimit
 • Impiante videocitofonike
 • Impiante citofonike
 • Instalime elektrike dhe punime elektrike Civile dhe Industriale

Instalime elektrike ne shtepi private, ndertesa banimi, biznese, zyra, vila.

Gjithashtu bejne riparime elektrike per banesat apo bizneset e ndryshme. 

No posts found

Write a review
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin