Shërbime Hidraulike

BM4051065
Contact us for a price
In stock
Ekspert.al
Ekspert.al ofron shërbime të ndryshme profesionale duke përmbushur kërkesat tuaja.  ...
Transporti
Pagesat
Our advantages
 • — Mundësi Kthimi/Ndërrimi
 • — Njoftime me e-mail
 • — Çmime Fantastike


Punime per sisteme hidraulike, sisteme kaldajash, kabina dushi, etj. 

Projektim dhe realizim te rrjetit hidraulik.

Sisteme ngrohje-ftohje.

Instalimin e pajisjeve hidrosanitare per ambientin tuaj.

Kompletimi i zyrave, shtepive, binzeseve, vilave me pajisje hidrosanitare te zgjedhura nga ju dhe vendosja e tyre sipas kerkesave tuaja. 

 • Sisteme hidraulike per ndertesa
 • Sisteme matje dhe kontrolli
 • Sisteme per trajtimin e ujit te ftohte & te ngrohte
 • Sisteme shperndaje uji
 • Sisteme tubacionesh
 • Sisteme tubacionesh per gazin
 • Furnizime me uje & sistem kanalizimesh
 • kolektore uji
 • tubacione per ujrat e zeza


No posts found

Write a review
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin