Shëtitje Turistike me Gomone

BM5031280
Contact us for a price
In stock
Agjenci turistike dhe akomoduese në Vlorë. Organizime shëtitjesh turistike me go...

Shëtitje Turistike me Gomone

Ofrohen shëtitje turistike me gomone për të gjithë turistët, që qëndrojnë ose jo në apartamentet e Anna Guest House.

Shëtitje me gomone në Karaburunin e bukur dhe ishullin e mrekullueshëm të Sazanit. 

Udhëtimi fillon në Vlorë, ku më pas shkohet në Karaburun dhe Sazan. 

Shëtitjet me Gomone bëhen me grupe sipas dëshirës tuaj. 

Gjatë shëtitjes do të mund të shijoni ujërat e freskët dhe të pastër të Jonit dhe Adriatikut.

No posts found

Write a review

Similar products

Free shipping
Save 8%
2, 500 Lek 2, 300 Lek
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase