Ndërtim & Termoizolim

BM1671038
Contact us for a price
In stock
Ekspert.al
Ekspert.al ofron shërbime të ndryshme profesionale duke përmbushur kërkesat tuaja.  ...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — Mundësi Kthimi/Ndërrimi
  • — Njoftime me e-mail
  • — Çmime Fantastike


Termoizolim per te gjitha siperfaqet (mure, tavane, dysheme) per komoditet dhe komfort me te mire ne ambientet tuaja te banimit.

Izolime te brendshme dhe izolime te jashtme per çdo lloj ndertese.

Sistemi i termoizolimit ofron komoditet ne shtepite tuaja dhe kursim energjie. Mundeson nje ambient te ngrohte ne dimer dhe nje ambient te fresket ne vere.

Rinovime dhe zgjerime objekti si shtepi, zyra, biznese, apartamente, vila. 

No posts found

Write a review
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin