​Trajnim 1 Ditor - Ku t'i kërkojmë dhe si t'i zbulojmë punonjësit më të mirë?

BM0031074
Contact us for a price
In stock
BOS është qendër trajnimesh dhe konsulence për biznes. Moto jonë është: “Trajnimi ësh...

Trajnim 1 Ditor - Ku t'i kërkojmë dhe si t'i zbulojmë punonjësit më të mirë?

Rezultat i jashtëzakonshëm në: 

6 orë trajnim

Vlera e këtij trajnimi është e përjetshme, ndërsa koha e investuar do jetë vetëm 6 orë.

Investim që zgjat një jetë të tërë. 

Medje trashëgohet brez pas brezi. 

Nëse pyesim për koston. Ajo është qesharake. 129 euro.

No posts found

Write a review

Similar products

Free shipping
Save 8%
2, 500 Lek 2, 300 Lek
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase