Trajnim 3 Ditor - Vendimmarrja në Biznes

BM9181070
Contact us for a price
In stock
BOS është qendër trajnimesh dhe konsulence për biznes. Moto jonë është: “Trajnimi ësh...

Trajnim 3 ditor - Vendimmarrja në biznes

Pikat ku do të fokusohet ky trajnim janë si më poshtë: 

  1. Cilat janë vendimet e duhura në kushtet e pasojave që la pandemia?
  2. Ku t'i gjejmë punonjësit e duhur?
  3. Ku t'i gjejmë klientët dhe si t'i bindim ata?

Ky trajnim e ka vlerën 10'000 euro, por kushton vetëm 199 euro.

Shërbimi ynë nuk ka nevojë për reklamë, reklama ka nevojë për shërbimin tonë.

Trajnimi është Investim. 

Jo të gjithë kanë mentalitet të investojnë. 

Më mirë të investosh sesa të shpenzosh.

Ky trajnim ka një vlerë të lartë. 

Më mirë të dimë se të kemi. 

No posts found

Write a review

Similar products

Free shipping
Save 8%
2, 500 Lek 2, 300 Lek
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase