Trajnim: "Bukë nga Dora ime"

BM5481071
Contact us for a price
In stock
BOS është qendër trajnimesh dhe konsulence për biznes. Moto jonë është: “Trajnimi ësh...

Trajnimi "Bukë nga dora ime" zgjat 4 orë. 

Trajnohemi mbi ato detaje që klientët fiksojnë më shumë në mendjen e tyre.

Trajnimi "Bukë nga dora ime" zhvillohet direkt me praktikë, 

Marrin pjesë vetëm guximtarët. 

No posts found

Write a review

Similar products

Free shipping
Save 8%
2, 500 Lek 2, 300 Lek
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase