Abazhur i varur me forma gjeometrike

Save 20%
BM657603
7, 500 Lek
6, 000 Lek
You save: 1, 500 Lek
In stock
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe ...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — 12 months warranty
  • — SMS notification
  • — Return and exchange
  • — Different payment methods
  • — Best price


Abazhur i varur stil Amerikan me 3 llampa ne forma gjeometrike. 

I thjeshte dhe klasik ky abazhur eshte i perbere prej metali. 

Mund te varen deri ne 1 meter ose me pak, ne varesi te gustos tuaj. 

Llampat nuk jane te perfshira ne çmim.

Materiali:
Metalike
Modeli:
Forma Gjeometrike
Pesha:
1.00 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

No posts found

Write a review

Customers also bought

Save 19%
BM490605_1BFD
BalkMall Materiali: Metalike Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: Kafe
Vendi ProdhimitKine NgjyraKafe
6, 200 Lek 5, 000 Lek
You save: 1, 200 Lek
In stock

Similar products

Free shipping
3, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
1, 400 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
1, 900 Lek
Free shipping
950 Lek
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin