Abazhur i varur ne forme kubi

BM879602
2, 400 Lek
In stock
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe kontr...


Abazhur i varur ne forme kubi. 

Mund te varet deri ne 1 meter. 

Material metalike.

Abazhuri eshte nje element kyç ne arredimin e shtepise, apartamentit, bareve, zyrave, etj. 

Shume i thjeshte ne montim

Llampa nuk eshte e perfshire ne paketim.

Madhesia: 16 x 16 x 26 cm

Dimensionet:
16 x 16 x 26 cm​
Materiali:
Metalike
Modeli:
Kub
Vendi Prodhimit:
Kine

No posts found

Write a review

Similar products

Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin