Ambazhur i varur ne forme piramide

Save 20%
BM660601
Get 20% Discount !
To end of promotions remains:
2, 400 Lek
1, 920 Lek
You save: 480 Lek
In stock
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe kontr...
Shipping time and rates:

Ambazhur i varur ne forme piramide. 

Mund te varet deri ne 1 meter. 

Material metalike.

Ambazhuri eshte nje element kyç ne arredimin e shtepise, apartamentit, bareve, zyrave, etj. 

Shume i thjeshte ne montim

Llampa nuk eshte e perfshire ne paketim.

Madhesia:22X20CM

Dimensionet:
22X20CM
Materiali:
Metalike
Modeli:
Piramide
Vendi Prodhimit:
Kine

No posts found

Write a review

Similar products

Save 20%
Promotion
1, 800 Lek 1, 440 Lek
2, 200 Lek
Save 20%
Promotion
7, 500 Lek 6, 000 Lek
Save 20%
Promotion
2, 400 Lek 1, 920 Lek
Save 20%
Promotion
2, 400 Lek 1, 920 Lek
Save 20%
Promotion
1, 000 Lek 800 Lek
Save 20%
Promotion
6, 200 Lek 4, 960 Lek
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin