Abazhur tavoline ne forme hene

Save 20%
BM600827
Get 20% Discount !
To end of promotions remains:
1, 000 Lek
800 Lek
You save: 200 Lek
In stock
Price in points: 800 points
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe kontr...
Shipping time and rates:

Abazhure tavoline ne forme hene, e cila qendron siper nje mbajtese prej druri.

Nje dhurate e veçante per te dashurit tuaj.

Diametri eshte 15 cm.

Hena eshte ne 2 ngjyra te cilat mund t'i nderroni me prekje (touch).

Ne paketim permban fishen per karikim.

No posts found

Write a review

Customers also bought

BM812814_5CD4
BalkMall Ngjyra: Blu
NgjyraBlu
400 Lek
In stock

Similar products

Save 20%
Promotion
1, 800 Lek 1, 440 Lek
2, 200 Lek
Save 20%
Promotion
7, 500 Lek 6, 000 Lek
Save 20%
Promotion
2, 400 Lek 1, 920 Lek
Save 20%
Promotion
2, 400 Lek 1, 920 Lek
Save 20%
Promotion
6, 200 Lek 4, 960 Lek
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin