Abazhur i varur me forma gjeometrike

Save 20%
BM657603
7, 500 Lek
6, 000 Lek
You save: 1, 500 Lek
In stock
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...

Abazhur i varur stil Amerikan me 3 llampa ne forma gjeometrike. 

I thjeshte dhe klasik ky abazhur eshte i perbere prej metali. 

Mund te varen deri ne 1 meter ose me pak, ne varesi te gustos tuaj. 

Llampat nuk jane te perfshira ne çmim.

Materiali:
Metalike
Modeli:
Forma Gjeometrike
Pesha:
1.00 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

No posts found

Write a review
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase