Dekoruese per vazo YH18003

BM33676
1, 250 Lek
Out of stock
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe ...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — 12 months warranty
  • — SMS notification
  • — Return and exchange
  • — Different payment methods
  • — Best price


Mbajtese dekorative per vazo, metalike te lyera ne menyre profesionale. 

Perdorimi ne ambiente te brendshme dhe te jashtme. 

Gjatesia 40 cm, gjeresia 25 cm dhe lartesite jane 13 cm dhe 25 cm. 

Mban 2 vazo.

Dimensionet:
40cm*25cm*25cm/13cm
Materiali:
Metalike
Ngjyrat
Ngjyra:
E Bardhë

Customers also bought

BM408756
BalkMall
850 Lek
In stock
BM110441
BalkMall Dimensionet: 7.5*16*21 cm Materiali: Plastike Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
650 Lek
In stock

Similar products

Free shipping
3, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
1, 400 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
1, 900 Lek
Free shipping
950 Lek
Free shipping
6, 000 Lek
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin