Hene Dekorative me Magnet

Kurse 38%
BM275599
8, 000 Lek
5, 000 Lek
Kursen: 3, 000 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Hene dekorative me magnet. 

Nje dhurate e veçante per te dashurit tuaj. 

Mjafton ta vendosni ne prize dhe te balanconit forcat terheqese dhe shtytese te magneteve. 

Hena do te filloje te ndriçoje duke ndryshuar ngjyrat dhe do te rrotullohet.

Diametri: 15 cm

Dimensionet:
15 cm
Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

Transport Falas
3, 300 Lek
Transport Falas
2, 800 Lek
Transport Falas
2, 500 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
1, 500 Lek 1, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
3, 000 Lek 2, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 23%
2, 600 Lek 2, 000 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë