Kornize family

Kurse 24%
BM082490
1, 050 Lek
800 Lek
Kursen: 250 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Kujtimet tuaja do te duken shume bukur me keto korniza family.

Nje dhurate shume e bukur per njerezit tuaj te dashur.

Korniza ka 5 haepsira per te vene fotografi.

Dimensionet:
38*49см
Materiali:
Plastike
Vendi Prodhimit:
Kine
Shum e bukur
Koment
800 te vjetra

Produkte të blera së bashku

BM334497
BalkMall Dimensionet: 27*30cm Materiali: I gomuar Modeli: 3D Sticker Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
300 Lek
I Disponueshëm

Të Ngjashme

Transport Falas
3, 300 Lek
Transport Falas
2, 800 Lek
Transport Falas
2, 500 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
1, 500 Lek 1, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
3, 000 Lek 2, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 23%
2, 600 Lek 2, 000 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë