Kosh per rrobat e palara

BM082561
1, 300 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Kosh per rrobat e palara

Mblidhini rrobat e palara ne nje vend te vetem pa bere shume rremuje neper shtepi

Te thjeshte dhe praktike. 

Te perbere nga rrobe shume cilesore keto kosha jan zgjidhja perfekte per rrobat e palara. 

Vijne ne 4 ngjyra te ndryshme, kafe, blu, jeshile dhe roze.

Dimensionet:
35*35*50cm
Vendi Prodhimit:
Kine
Ngjyrat
Ngjyra:
Kafe

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Produkte të blera së bashku

BM679797_5CE6
BalkMall Dimensionet: 23*8.5*19 cm Pesha: 0.20 kg Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: E Verdhë
Vendi ProdhimitKine NgjyraE Verdhë
500 Lek
I Disponueshëm

Të Ngjashme

Transport Falas
3, 300 Lek
Transport Falas
2, 800 Lek
Transport Falas
2, 500 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
1, 500 Lek 1, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
3, 000 Lek 2, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 23%
2, 600 Lek 2, 000 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë