Kuti per Veshje

BM907870
450 Lek
In stock
Price in points: 450 points
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...

Kuti Rrobe per Veshje

Material Rrobe e Kollaritur.

Praktike dhe te lehta. 

Kutia eshte me kapak me ngjitje. 

Mund t'i mbushni me veshmbathje, çorape, dhe me shume, sipas nevojes tuaj. 

I vendosni ne dollapin tuaj per me shume rregull dhe hapesire.

Vijne ne 4 ngjyra: gri, bezhe, kafe dhe blu.

Permasat: 25*25*25 cm

Ngjyrat
Ngjyra:
Blu

No posts found

Write a review

Customers also bought

BM355193
BalkMall Dimensionet: 37cm*37cm*111cm Materiali: Plastike PP (Polypropylene) Modeli: Monumente Pesha: 3.54 kg Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
1, 800 Lek
In stock
BM631226
BalkMall Dimensionet: 37cm*37cm*75cm Materiali: Plastike PP (Polypropylene) Modeli: Lady Liberty Pesha: 2 kg Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
1, 050 Lek
In stock
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase