Prift Metalik per Rrobat

Free shipping
BM1091669
2, 800 Lek
Availability: 3 item(s)
Price in points: 2800 points
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Prift metalik per te varur rrobat, mjaft praktik dhe i thjeshte. 

Mund te varni rroba te ndryshme si xhupat, xhaketat, çantat, palltot, kapelet, etj.

Ka 16 grepa ku mund te varni rrobat tuaja. 

E gjitha eshte e perbere nga material metalik qe nuk ndryshket dhe pastrohet me lehtesi.

Lartesia: 185 cm

No reviews found

Similar products

Free shipping
3, 300 Lek
Free shipping
2, 500 Lek
Free shipping
Save 33%
1, 500 Lek 1, 000 Lek
Free shipping
Save 33%
3, 000 Lek 2, 000 Lek
Free shipping
Save 23%
2, 600 Lek 2, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase