Prift Metalik per Rrobat

BM670819
1, 500 Lek
I Disponueshëm
Çmimi në pikë: 1500 points
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Prift Metalik per Rrobat, mjaft praktik dhe i thjeshte ne perdorim. 

Mund te varni rroba te ndryshme si xhupat, xhaketat, çantat, etj.

Ka 12 grepa ku mund te varni rrobat tuaja. 

E gjitha eshte e perbere nga material metalik qe nuk ndryshket dhe pastrohet me lehtesi.

Mund te mbaje deri ne 10 kg peshe.

Dimensionet:
44.5*177cm
Materiali:
Metalik
Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

Transport Falas
3, 300 Lek
Transport Falas
2, 800 Lek
Transport Falas
2, 500 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
1, 500 Lek 1, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
3, 000 Lek 2, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 23%
2, 600 Lek 2, 000 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë