Shtupë me Sprucim

BM9061611
2, 000 Lek
I Disponueshëm
+
Mix Shop
Mix Shop është dyqani më i ri online me produktet më cilësore për shtëpinë tuaj, duke ...


Shtupe me Sprucim

Tashme mund te fshini dyshemene tuaj pa u shqetesuar per pluhurin qe mund te ngrini.

Kjo shtupe eshte shume praktike dhe funksionale, ka te integruar nje mekanizem per sperkatje me uje.

Doreze e rregullueshme ju lejon te pastroni pa u perkulur.

E pershtatshme per te pastruar lehtesisht ne shtepi, zyre, bare, hotele apo vende te tjera.

Me rrotullim 360 grade per mbulim te plote te dyshemese.

Perbehet nga 4 pjese te ndryshme. Shkopi, copa me mikrofiber, koka e leckes dhe rezervuari i ruajtjes se ujit.

Pastrim 360 grade

Ka nje kornize lecke me rrotullim 360 grade, e cila leviz me lehtesi ne te gjitha cepat e dyshemese, duke dhene mbulim te plote te dyshemese.

Lecka mund te lahet dhe riperdoret

Lecka eshte bere nga mikrofibra te buta dhe mund te lahet. Pas larjes, mund te riperdoret disa here.

E sigurte per te gjitha llojet e dyshemeve

Lecka mikrofiber eshte e pershtatshme ne pastrimin e te gjitha llojeve te dyshemese: dru, vinil, pllaka, laminat dhe me shume. Ajo terheq grimcat e pluhurit per shkak te mikrofibrave dhe pastron dyshemene lehtesisht. Ju mund te shtoni uje normal ose detergjent ne shishe te lengshem per me shume efektivitet.

• Permasat e paketimit: 65 x 14.6 x 11 cm

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Produkte të blera së bashku

BM210377_2F42
BalkMall Pesha: 0.20 kg Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: Gri
Vendi ProdhimitKine NgjyraGri
650 Lek
I Disponueshëm

Të Ngjashme

Transport Falas
3, 300 Lek
Transport Falas
2, 800 Lek
Transport Falas
2, 500 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
1, 500 Lek 1, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
3, 000 Lek 2, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 23%
2, 600 Lek 2, 000 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë