Varese per Aksesore te Ndryshem

BM561591
700 Lek
In stock
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Varese per askesore te ndryshem. 

Mund ta vendosni ne kuzhine, sallon, tualet, verande, ballkon, zyra, dhoma nderrimi, etj.

Nuk keni pse te shponi murin, varesja eshte me ngjitje.

Ka 6 varese, ku mund te varni enet e kuzhines, peshqirat, çadrat, çelsat dhe me shume. 

Madhësia: 36 cm x 6.5 cm. Kapaciteti i ngarkesës deri në 5 kg.

Pershtatet ne çdo lloj arredimi qe ka shtepia, nga klasiku, tek moderni. 

Dimensionet:
36 cm x 6.5 cm
Materiali:
Metalike
Vendi Prodhimit:
Kine

No reviews found

Customers also bought

BM631226
BalkMall Dimensionet: 37cm*37cm*75cm Materiali: Plastike PP (Polypropylene) Modeli: Lady Liberty Pesha: 2 kg Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
1, 050 Lek
In stock
Save 20%
BM783782
BalkMall
1, 500 Lek 1, 200 Lek
You save: 300 Lek
In stock

Similar products

Free shipping
3, 300 Lek
Free shipping
2, 800 Lek
Free shipping
2, 500 Lek
Free shipping
Save 33%
1, 500 Lek 1, 000 Lek
Free shipping
Save 33%
3, 000 Lek 2, 000 Lek
Free shipping
Save 23%
2, 600 Lek 2, 000 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase