Veshje Murale e Zeze 3D 8mm

BM045725
300 Lek
In stock
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe kontr...
Transporti
Pagesat

Permasat : 77cm*70cm

Trashesi 8mm e Garantuar

1 - 20 Cope - 350 Lek/Cope

21 - 40 Cope - 330 Lek/Cope

Mbi 41 Cope - 300 Lek/Cope

Zbukuroni Ambjentet tuaja me keto Veshje Murale 3D ne forme tulle.

  • Material i gomuar
  • Rezistent ndaj lageshtires
  • Me vetengjitje
  • Prihet dhe vendoset shume thjeshte
  • Ngjitje cilesore dhe afategjate
  • Pastrohen lehtesisht

Permasat e nje cope jan 77cm*70cm dhe trashesi 8mm ( e garantuar )

No posts found

Write a review

Similar products

Save 20%
Promotion
1, 800 Lek 1, 440 Lek
Save 20%
Promotion
7, 500 Lek 6, 000 Lek
Save 20%
Promotion
2, 400 Lek 1, 920 Lek
Save 20%
Promotion
2, 400 Lek 1, 920 Lek
Save 20%
Promotion
1, 000 Lek 800 Lek
Save 20%
Promotion
6, 200 Lek 4, 960 Lek
Save 20%
Promotion
2, 400 Lek 1, 920 Lek
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin