Ambazhur i varur

BM482604
1, 800 Lek
In stock
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe kontr...
Transporti
Pagesat

Ambazhur i varur.

Struktura e ambazhurit eshte metalike dhe pjesa e bardhe eshte plastike. 

Mund te varet deri ne 1 meter.

Llampa nuk eshte e perfshire ne paketim.

Materiali:
Metalike
Vendi Prodhimit:
Kine

No posts found

Write a review

Customers also bought

BM921442
Aksesor per Lavaman, material i gomuar. Material me cilesi te larte, jo-toksike, i qendrueshem. Dizajn praktik, pjesa e poshtme lejon kullimin e ujit.  Shmangni rremujen ne lavamanin tuaj.  E varni siper tek rubineti ose mes lavamanit. 
Vendi ProdhimitKine
700 Lek
In stock
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin