Kuti per Veshje

BM907870
450 Lek
In stock
Price in points: 450 points
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe ...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — 12 months warranty
  • — SMS notification
  • — Return and exchange
  • — Different payment methods
  • — Best price


Kuti Rrobe per Veshje

Material Rrobe e Kollaritur.

Praktike dhe te lehta. 

Kutia eshte me kapak me ngjitje. 

Mund t'i mbushni me veshmbathje, çorape, dhe me shume, sipas nevojes tuaj. 

I vendosni ne dollapin tuaj per me shume rregull dhe hapesire.

Vijne ne 4 ngjyra: gri, bezhe, kafe dhe blu.

Permasat: 25*25*25 cm

Ngjyrat
Ngjyra:
Blu

No posts found

Write a review

Customers also bought

BM684874
BalkMall Ngjyra: Kafe
NgjyraKafe
750 Lek
In stock
BM7841010
BalkMall Ngjyra: Vishnje
NgjyraVishnje
2, 450 Lek
In stock

Similar products

Free shipping
3, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
1, 400 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
1, 900 Lek
Free shipping
950 Lek
Free shipping
1, 400 Lek
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin