Aksesor per Lavaman

BM921442
700 Lek
Out of stock
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...

Aksesor per Lavaman, material i gomuar.

Material me cilesi te larte, jo-toksike, i qendrueshem.

Dizajn praktik, pjesa e poshtme lejon kullimin e ujit. 

Shmangni rremujen ne lavamanin tuaj. 

E varni siper tek rubineti ose mes lavamanit. 


Dimensionet:
14.5*14*12.4cm
Materiali:
I gomuar
Pesha:
0.20 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

No posts found

Write a review

Customers also bought

BM318289
BalkMall Modeli: Q12 Pesha: 0.20 kg Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: Blu
Vendi ProdhimitKine NgjyraBlu
2, 150 Lek
In stock
Save 66%
BM681619_E6DE
BalkMall Materiali: Plastike e forte Pesha: 1.9 kg Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: E Bardhë
Vendi ProdhimitKine NgjyraE Bardhë
6, 500 Lek 2, 200 Lek
You save: 4, 300 Lek
In stock

Similar products

Free shipping
3, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
1, 400 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
1, 900 Lek
Free shipping
950 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase