Filter Uji per Rubinet

Save 48%
BM137432
2, 400 Lek
1, 250 Lek
You save: 1, 150 Lek
Out of stock
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Filter Uji per Rubinet, plastike me cilesi te larte, shume e qendrueshme

  • Mund te montohet ne rubineta te ndryshem.
  • I thjeshte ne montim, i pershtatshem gati per çdo lloj rubineti.
  • Ne paketim ka te perfshire nje filter te brendshem.
  • Kohezgjatja e filtrit: 3-6 Muaj (E ndryshme nga Cilësia Lokale e Ujit)
  • Ben pastrimin fizik te ujit, jo pastrimin kimik te tij. 
  • Filtër me cilësi të lartë për të hequr ndryshkun, krimbat, koloidet, sedimentet dhe shumicën e baktereve.
  • Rrjedha e ujit të pastër: 2.0L / min
  • Temperatura e zbatueshme: 5℃ - 65℃


Dimensionet:
10cm x 13cm
Pesha:
0.20 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

No reviews found

Similar products

Free shipping
13, 000 Lek
Free shipping
4, 000 Lek
Free shipping
2, 500 Lek
Free shipping
4, 000 Lek
Free shipping
3, 000 Lek
Free shipping
1, 500 Lek
Free shipping
1, 600 Lek
Free shipping
3, 500 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase