Grirese Perimesh

BM295583
3, 300 Lek
2, 000 Lek
You save: 1, 300 Lek
Availability: 6 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Grirese Perimesh Profesionale.

Cilesi e garantuar. 

Perbehet nga 11 Pjese / 5 Litra/

Pa permbajtje BPA (bisphenol A)/

Te aprovuara dhe certifikuara nga FDA (Food and Drug Administration) Amerikane.

Perdoret ne çdo kuzhine, ne shtepite tuaja apo restorante. Perimet tuaja nuk do te jene me problem. Mund t'i grini shpejt dhe ne formen qe deshironi.

Dimensionet:
25.2*15.7 cm
Marka:
Varyag
Materiali:
Plastike
Vendi Prodhimit:
Kine
Ngjyrat
Ngjyra:
Blu

No reviews found

Similar products

Free shipping
13, 000 Lek
Free shipping
4, 000 Lek
Free shipping
2, 500 Lek
Free shipping
4, 000 Lek
Free shipping
3, 000 Lek
Free shipping
1, 500 Lek
Free shipping
1, 600 Lek
Free shipping
3, 500 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase