​Leter Ngjitese Imitim Mermeri

BM2781651
650 Lek
Availability: 3 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Leter ngjitese imitim mermeri

Ideale per ta perdorur ne kuzhine.

Mund ta ngjisni lehetesisht ne mur, banak apo dollapet e kuzhines.

Rezistente ndaj lageshtires dhe yndyres, duke mbrojtur ne kete menyre siperfaqet tuaja.

Dizenjo imitim mermeri qe i jep nje pamje moderne kuzhines suaj.

Permasat: 60cm *5 m

No reviews found

Similar products

Free shipping
13, 000 Lek
Free shipping
4, 000 Lek
Free shipping
2, 500 Lek
Free shipping
4, 000 Lek
Free shipping
3, 000 Lek
Free shipping
1, 500 Lek
Free shipping
1, 600 Lek
Free shipping
3, 500 Lek
Free shipping
2, 500 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase