Raft Metalik Multifunksional

BM4881671
2, 500 Lek
1, 800 Lek
You save: 700 Lek
Availability: 5 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Raft Metalik Multifunksional

Mjaft praktik per ta vendosur ne kuzhine apo edhe ne tualet.

Rafti eshte me 3 kate, ku mund te vendosni aksesore te ndryshem.

Ideal per te sistemuar kuzhinen apo edhe tualetin tuaj sipas nevojes.

Permasat: 31.5 * 17 * 56.5 cm

Perbehet nga material metalik shume cilesor, rezistent ndaj korrozionit dhe ndryshkut.

Shume i lehte per t’u montuar.

I forte dhe i qendrueshem.

No reviews found

Similar products

Free shipping
13, 000 Lek
Free shipping
4, 000 Lek
Free shipping
2, 500 Lek
Free shipping
4, 000 Lek
Free shipping
3, 000 Lek
Free shipping
1, 500 Lek
Free shipping
1, 600 Lek
Free shipping
3, 500 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase