Raft Metalike per Aksesore Kuzhine

BM153527
2, 450 Lek
1, 900 Lek
Kursen: 550 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Raft Metalike per Aksesore Kuzhine

Mund ta hapet ose mblidhet sipas vendit ku do te vendoset me gjatesi nga 49 cm deri ne 90 cm. Lartesia eshte 62.8 cm.

Tani kuzhina juaj do te jete me e sistemuar. 

Raft magazinimi i rregullueshem sipas nevojes me çelik inoksi. 

Vjen me varese anash qe e ben praktike dhe kurseni hapesire.

Dimensionet:
Gjatesia 49-90 cm Lartesia: 62.8 cm
Materiali:
Inoks
Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë